en grön våg sveper över Europa – islams gröna våg

Mohamed Omar: Ja, en grön våg sveper över Europa – islams gröna våg

Efter valet till Europaparlamentet förkunnade etablissemangsmedia en ”grön våg” och smällde upp rubriker som ”En grön våg sveper över Europa” och ”Greta-effekt skapar grön våg över Europa”.

Den verkligt stora händelsen var dock att Nigel Farages nya Brexit Party blev störst i Storbritannien. Man mumlade knappt hörbart om denna enorma framgång med stora konsekvenser för både Storbritannien och hela EU, samtidigt som man basunerade ut att miljöpartierna ökade en aning. Men, som högerdebattören Erik van der Heeg har visat, så skedde ökningen på bekostnad av andra vänsterpartier.

En stor del av den svenska journalistkåren sympatiserar med Miljöpartiet, vilket kanske kan hjälpa oss att förstå deras prioriteringar. I veckor inför valet har de ansträngt sig till det yttersta för att varna oss för världens undergång i en klimatkatastrof om vi inte tar till oss barnprofeten Gretas budskap, omvänder oss och gör bättring.

Etablissemangsmedierna har dock rätt i att en grön våg sveper över Europa. Men det är inte en våg av trogna Greta-anhängare, utan av Muhammed-anhängare. Islamiseringens gröna våg fortsätter att dra över kontinenten, hjälpt av miljöpartiernas ansvarslösa invandringspolitik. De gröna tror ju att de kan påverka världens klimat, men inte migrantströmmarna. Människan har makt över väder och vind men inte över sina nationsgränser.

Mer makt åt de gröna kommer att göra Europa grönare – i betydelsen mer islamiskt. Deras möjligheter att påverka vårt klimat är ju ytterst begränsade, men däremot påverkar de i högsta grad vår kulturmiljö – och det går i rasande fart. Vi behöver inte vara oroliga för världens undergång, men väl för den europeiska kulturens undergång. Ett Europa som domineras av islam är inte Europa.

Mer makt åt de gröna kommer förmodligen också att sänka den så kallade ”miljömedvetenheten” i Europa. Det är bara att titta på väckelsemötena med Greta – det är nästan genomgående vita barn och ungdomar som deltar. Man har inte lyckats sprida klimatångesten till berikade kvarter som Rinkeby och Tensta. Där är det sannolikt vanligare med ångest för att hamna i Muhammeds helvete om man inte fastar i ramadan.

De grönas ansvarslösa invandringspolitik leder också till att den inhemska ”miljömedvetna” befolkningen minskar och den invandrade, mindre ”miljömedvetna” befolkningen från Afrika och Mellanöstern ökar. I Irak, Syrien, Afghanistan och Somalia är klimatångest ett okänt fenomen. De har nog med verkliga problem. I de grönas framtida Europa är det därför troligare att eid-böner snarare än Greta-möten kommer att fylla torgen.

source; https://detgodasamhallet.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s